Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, elokuuta 28, 2009

*huokaus*

Tuntuu kuin olisi ikuisuus siitä, kun viimeksi olen saanut istahtaa tähän koneen ja käsitöiden ääreen. Tai ylipäätään istahtaa. Mieli tekisi ihan valtavasti viimeistellä vihdoin tuo neuletakkini loppuun - viimeistelyn aloitin toki innolla jo toissailtana, mutta sitten on tullut tässä kaikenlaista yllättävää ja ennaltatiedettyä elämää väliin, ja välillä on ihan tuskastuttanut, kun ei ole voinut tehdä tuota, mihin sormet eniten syyhyäisivät. On se viimeistely kyllä nytkin koko ajan sylissäni, että eiköhän sitä tästä...

Villapuseron viimeistelyä ei oikein ole voinut raahata mukanaan, joten eilen illalla opettajainkokouksessa ja tänään lääkärireissulla (omaan terveyskeskukseen ei saanut päivystysaikoja, joten piti lähteä kaupungin toiselle puolelle ajelemaan bussilla, ja koko reissulla meni 2,5 tuntia, joista lääkärin luona olin 15-20 min = paljon käsityöaikaa) oli matkassani tällainen:


Kuvan lärpäke on nyt ihan rutussa vielä, mutta kyllä se siitä oikenee, kunhan kastellaan ja pingotellaan. :) Tähän tulee vielä paljon muutakin, joten venyttelen mittoihinsa sitten, kun on valmis. Pieni vilautus kummiskin siitä, mikä on ollut helppo survaista kassiin kotoa lähtiessä.

Niin, ja jos se edellisen postauksen hi-hat vielä mietittyttää jotakuta (kiitos vain kommenteista siihenkin asiaan! :) ), niin kenties Wikipedia auttaa. :)

No niin, jospa tästä kohta pääsisi sen viimeistelyn kimppuun (kuopus kävi juuri näemmä minun kimppuuni ;) ) ja lueskelemaan reilun vuorokauden ajalta blogipäivityksiä. Mukavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)