Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 29, 2009

Sinistä ja punaista...

Ilmoitettakoon ihan ensimmäisenä, että punainen palmikkovillatakkini on valmistunut noin klo 01:15 yöllä. ;) Mutta koska yöllä ei aleta mitään neuleita kuvaamaan, ja lauantaipäivä on kovin kiireinen, niin kuvia voi joutua odottamaan pahimmassa tapauksessa sunnuntaille saakka.

Eipä hätiä mitiä, näytän teille sen sijaan jotain muuta! :) Pistin tämän tekstin tulemaan ajastuksella niihin aikoihin, jolloin itse olen fyysisesti toisaalla. Nimittäin Oupsin ristipistotapaamisessa, joka on oikeastaan samalla Ritvan tuparit. Ritvalla ei vieläkään ole blogia valitettavasti, sillä hän on erittäin taitava ja monipuolinen käsityöntaitaja. Mutta hänen uutta asuntoaan olemme nyt siis vilkaisemassa, ja vaikka olemme hankkineetkin hänelle porukalla tuparilahjan, päätin viedä vielä tuliaisiksi ihan muuten vaan yllätys-yllätys luutun. :)

Luutu
Tehty ajalla: 10.-11.8.2009
Malli: Kauneimmat käsityöt 1 -kirjasta kuvio, virkattu reunus omasta päästä
Lanka: Pirta Ahkeraliisa sininen ja punainen
Langankulutus: 26 g
Puikot: 2,5 mm, virkkuukoukku 3 mm
Koko: n. 21,5 x 21,5 cm
Muuta: Tuliaisiksi Ritvalle

Tämmöinen tuli siis tehtyä tässä muutama viikko sitten. Hyvä, että kirjaan nykyään muistiin kaiken tarvittavan tekemistäni käsitöistä, koska muuten näitä pitkään jemmassa kätkettyjä ei enää muistakaan, mistä ja miten ne on kyhätty kasaan. ;)

Mutta seuraavaksi toivottavasti siis villatakin kuvia, ja ehkä jossain vaiheessa ristipistojakin, jos ne tässä lauantain aikana ehtivät etenemään. :)

Lauhkeaa lauantaita itse kullekin! :)

4 kommenttia:

  1. Mukavaa lauantaita sinullekin!
    Riepu on kaunis! =)

    VastaaPoista
  2. Mikä mättää, kun ei meinnoo millään kirjutus tänne onnistuu:(
    No jo nyt!
    Lauantaesta iltapäevee sinullekkii! Oun minä sillon tällön piipahtanna tiällä vaekken ou malttanna ruveta kirjettä rustoomaan.

    VastaaPoista
  3. Varmaanb kivoja tupareita olette viettäneet:) Rättejä tarvitaan aina! Käyhän kurkkaamassa blogiini!

    VastaaPoista
  4. Ihana! Oliski hyvä rätissä verestää (olemattomia) kirjoneule taitoja. Kivan pirtsakka!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)