Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Ystäväni


Sydämellisen lämpöiset kiitokset blogiystävälleni Intsulle, joka ilahdutti minua näin ihastuttavalla kuvalla! :) Edit 31.8.: Oikein paljon kiitoksia myös Villa Lankalalle samaisesta tunnustuksesta! :)

Mietin, kuka blogiystävistäni olisi sellainen oikein erityinen ystävä, jolle haluaisin tämän jakaa, mutta mieleeni tulvahti heti niin monta, etten osaa valita heistä vain muutamaa. Ja tämä on aika monessa blogissa näkynytkin. Siksipä ajattelinkin ojentaa tämän ihan yhteisesti kaikille teille, jotka käytte täällä lukemassa ja erityisesti kaikille aktiivisille kommentoijille! :) Ilman teitä blogini olisi varmasti kuihtunut jo aikoja sitten. Kommenttinne jaksavat aina vain piristää minua, ja tunnen teidän kaikkien olevan ystäviäni. Kiitos siitä jokaiselle teille! :)

Sydämellisen syksyistä alkavaa uutta viikkoa teille, ystävät! :)

1 kommentti:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)