Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, syyskuuta 24, 2009

Mitä isot edellä...

Lupasin edellisessä postauksessa näyttää seuraavaksi puseron valmiin etukappaleen, ja pidän lupauksestani kiinni:



Tämä ei ole juurikaan sen kummempi mitä aiemmin esitelty saman puseron takakappale, joten todisteeksi siitä, että kyse on eri kappaleesta, kuvassa vilahtaa myös takakappaleen helmaa. Puikoilla on aloitettuna hihat. Väri on kuvassa päin peppua, tuo on semmoista vähän tummempaa oikeasti, muttei varsinaisesti tummansinistä. Muttei kuitenkaan noin vaaleaa mitä kuvassa.

Pikku apulainen on ollut viime aikoina tavallista ahkerampi auttamaan käsitöissä, koska kamerakin on tallentanut hänestä normaalia enemmän kuvia tosi toimissa:



Lankaa! :) Mitäs se äiti aina tekee, kun näkee tällaisen kerän...? :)



Ensin äiti aina nuuhkii lankaa tällä tavalla...



... sit mää oon nähnyt, että se pussailee niitten lankojensa kans, ihan oikeesti! ;)



Ja sitten äiti aina tälleen silittelee lankaa ja paijailee poskea vasten...



... ja toistakin poskea vasten. :) Aaaaaaiiii... :) On nää langat kyllä mun mielestäkin tosi ihania! :) Just tällainen se oli sekin yksi lankakerä, jonka mää pistin äidiltä piiloon, ja tiiättekö, ettei äiti oo vieläkään löytänyt sitä, mää oon niin hyvä laittaan kaikkia juttuja talteen. :) Eilen piilotin dvd:n kaukosäätimen, ja tänään on ollut tosi kiva seurata iskää, kun se joutuu harrastaan vähän arkiliikuntaa, kun kurkkii ja etsii kaukosäädintä joka paikasta, eikä sekään oo sitä löytäny. ;) Vaikka sit kyllä en määkään pääse kattoon Teletappeja, höh! :(

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

toivottavat:

+ kuopus

13 kommenttia:

  1. Jokainen kunnon projekti tarvitsee täysipäiväisen assistentin :) Iloista päivää Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihana poika! Tiedä vaikka isompana suunnittelee neuleita ja neulelankoja??? Näyttää tykkäävän =) Nopsaan sinä tikutat noita neuleita. Kohta se on jo tuokin sininen teos valmis...

    VastaaPoista
  3. Suloisia kuvia, terkkuja mallille!

    VastaaPoista
  4. Ihana lapsi ja sarjis!
    Meillä on etsitty ajokorttiansa, jonka esikoinen on hukannut.

    VastaaPoista
  5. Olettekos katsoneet patterin välistä? Meillä löytyi kauan kaivattu avainnippu sieltä... ;D

    VastaaPoista
  6. Voi kun minä en pysy ollenkaan perässä noissa sun tekemisissä. Ne punaiset sukatkin tuolla aiemmin, ovat tosi kauniit. En lakkaa ihmettelemästä, sun neuleitten valmiiksisaamista, millä ajalla ehdit, kun lapsetkin on vielä pieniä? Ei tarvi vastata, kunhan tässä ihmettelen.

    VastaaPoista
  7. Pakko kertoa kun työkaveri oli hoitamassa yhtä lasta niin oli antanut sille autonavaimensa niin oli saanut etsiä niitä koko päivän ja löytyi sitten vanhempien petauspatjan alta:)

    VastaaPoista
  8. Tosi ihanaa tuo lankojen haliminen <3 Ja liikuttavaa. Minä teen Toivolle noista jämälangoista omia keriä, mitkä poika onnellisena vie omaan huoneeseen ja siellä avaa. Yleensä siinä menee yksi ilta kun se kulkee sotkuisen lankakasan kanssa paikasta toiseen ja piilottelee sitä. Onneksi ei vielä ole koskenut mun lankoihin. Mullakin on tuvassa kori lattialla, joka on täynnä lankoja, mutta Toivo näyttää sitä koria kun puhe tulee langoista ja samalla pudistaa päätään. Hauska. Ja mikä parasta - yksi niistä harvoista sanoista mitä poika sanoo on kutoo. Ja ainoa lause, mikä tulee on äiti kutoo. Loistavaa!

    Mulle oli kyllä kova pala noiden vauvakikkaroiden leikkaaminen. Ja se muutos niin ison pojan näköiseksi. Pari päivää sitten leikkasin jo toisenkin kerran tukan eikä se enää tuntunut ollenkaan niin pahalta.

    VastaaPoista
  9. Voi ei, tuli elävästi mieleen kun yhdessä muutossa tv:n kaukosäädin hävisi ja sitä etsittiin uudessa kodissa kissojen ja koirien kanssa monta viikkoa. Lopulta se löytyi ompelukoneen suojapussin sivutaskusta. Ihan looginen paikka tv:n kaukosäätimelle :) Lapset olivat silloin vielä niin pieniä että heitä ei voinut syyttää, mutta minä en tunnusta!!!

    VastaaPoista
  10. Suloinen ipana:)
    Kaunis neule taas kerran ja aivan ihanan sininen.
    Jääkaappi on myös hyvä piilopaikka, vaikka vesselinne ei sitä ole sinne tainnut yltää laittaa.

    VastaaPoista
  11. hahaa =D. ihan mahtava postaus! ja lapsi :).

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)